Tips oss!

Kanskje du har en funfact om ditt hjemsted? Eller kjenner du bakgrunnen til et kjent ordtak eller uttrykk? Send inn til quizverten, via skjemaet under her, så får panelet vårt noe å bryne seg på! :)

Navn eller tullenavn *
Navn eller tullenavn
Ny episode: Hva betyr "baluba"?

Ny episode: Hva betyr "baluba"?

Quizvert Kristian drar dere gjennom dagens episode, sammen med paneldeltakerne Marte og Kent.

Filmene "Lost Horizon" og "Hong Kong" skal gjettes handlingen på. Og en av filmene får Kent til å bli søvnig. Det australske ordet "waxxy" skal oversettes - noe også det engelske ordet "syllabub" skal. "Pyr", "trod" og "suplikk" er bare noen av ordene fra denne episodens hurtigquizzer. Her er det mye å se frem til!

I tillegg får vi den faktiske betydningen av ordet "baluba". Kommer det av noe skøyeraktig, eller har ordet faktisk en ganske dyster opprinnelse? Det vil Kent forklare for oss etter at Marte og Kristian har kommet med sine antakelser.

Ukens videoklipp!

Ukens videoklipp!

Ukens videoklipp!

Ukens videoklipp!